Učitavanje...

Web dizajn

Zajedno možemo doći do rešenja koja će značajno unaprediti vaše poslovanje.

Stirg metall web sajt

Stirg metall

Link ka web sajtu
Osvetljenje i Elektronika web sajt

Osvetljenje I Elektronika

Link ka web sajtu
Idemo Na Put web sajt

Idemo na put

Link ka web sajtu
Metaloplast web sajt

Metaloplast

Link ka web sajtu

Ideja

Kod nas, web dizajn proces počinje kombinovanjem podataka koje dobijamo od Vas i podataka iz naših istraživanja. Kroz kombinovanje podataka, trudimo se da u potpunosti razumemo potrebe vaše kompanije, Vaše industrije, kao i Vaše ciljne grupe. Nakon toga kreće izrada web sajta i u procesu izrade naše ideje delimo sa Vama.

Web dizajn

Po potrebi, možemo krenuti sa izradom više različitih web sajtova, fokusirajući se na to da se dizajn svakog web sajta poklapa sa korporativnim identitetom vaše kompanije i da svaka opcija bude prepoznatljiva Vašim posetiocima. Zatim Vam predstavljamo te web sajtove, zajedno sa Vama ih pregledamo i dogovaramo se koji web sajt ćemo odabrati za finalni i koji web sajt ćemo završiti do kraja. Pretežno se bavimo Front-end web developmentom, ali po potrebi sarađujemo sa Back-end web developerima koji imaju višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti.

Responsive web dizajn

Pošto sve veći broj korisnika web sajtove pregleda putem moblinih uređaja, responsive web dizajn se sam nameće kao logična opcija. Responsive web dizajn podrazumeva prilagođavanje sadržaja web sajta dimenzijama različitih uređaja. Ovakav vid web dizajna se prvenstveno zasniva na jednostavnosti. Potrebno je napraviti samo jedan web sajt koji će se automatski prilagođavati dimenzijama različitih uređaja (mobilnih telefona, laptop uređaja, tablet uređaja televizora..). U slučaju da imate web sajt koji nije responzivan, redizajn web sajta bi mogao biti prava opcija za Vas.

Princip rada i podrška

Pošto mnogo cenimo kvalitetan web dizajn, uvek pažljivo proveravamo svoj rad, a pod tim podrazumevamo testiranje web sajta za sve uređaje i sve operativne sisteme. Nudimo Vam 60 dana tehničke podrške. U tih 60 dana možemo rešiti sve probleme koji su se pojavili na web sajtu, mada je to retkost i možemo promeniti šta god Vam se ne dopada na web sajtu. Više o ugovaranju posla i procesu izrade web sajta možete saznati ovde.