Učitavanje...

Ugovaranje posla

U svakom trenutku budite u toku sa razvojem Vašeg sajta.

Početak izrade

Izrada web sajta počinje od trenutka kada Vi stupite u kontakt sa nama. Čak i u tom prvom razgovoru prikupljamo informacije koje će nam olakšati kreiranje pitanja koja ćemo Vam postaviti na našem prvom sastanku ili koja ćemo vam poslati putem mejla. Pitanja se uglavnom zasnivaju na tome da otkrijemo kakva vrsta web sajta je Vama zaista potrebna za Vaše poslovanje. Takođe, pitanja se odnose i na broj jezika koji želite na Vašem web sajtu, ko unosi sadržaj na web sajt, da li zahtevate responsive web dizajn...

Na osnovu odgovora na ova pitanja, mi ćemo biti u mogućnosti da Vam damo svoju ponudu, kao i vreme izrade web sajta.

Izrada web sajta - proces

 1. Sastanak (konsultacije) - ugovaranje posla
  • Pri razgovoru sa Vama otkrivamo koje su Vaše potrebe i u dogovoru sa Vama pravimo osnovu koje ćemo se pridržavati prilikom izrade web sajta.
 2. Razvoj prototipa
  • Po potrebi, razvijamo jedan ili više prototipa i u dogovoru sa Vama odlučujemo koji prototip ćemo odabrati za finalnu verziju.
 3. Razvoj web sajta
  • Nakon dogovora o finalnoj verziji web sajta, kreće razvoj web sajta na osnovu dogovorenog koncepta i dogovorenih rokova.
 4. Predstavljanje web sajta
  • Predstavljamo Vam finalnu verziju web sajta, vršimo izmene po Vašoj želji ako su potrebne, testiramo web sajt i publikujemo ga na internet.
 5. Podrška
  • Nudimo Vam punu podršku od 2 meseca. U tom periodu, možemo izmeniti stvari koje Vam se ne sviđaju, otkloniti greške, ako ih ima. Nakon 2 meseca, na raspolaganju smo Vam za sva pitanja, a u zavisnosti od kompleksnosti problema i zadatka, pomoć naplaćujemo.