Učitavanje...

SEO optimizacija

Kvalitetna SEO optimizacija koja će poboljšati Vašu poziciju na pretraživačima.

Cilj SEO optimizacije

Sem dobrog dizajna sajta, kvalitetna SEO optimizacija je neophodna da bi se Vaš sajt dobro rangirao. Sajt je potrebno optimizovati za određene ključne reči, tako da Vaš sajt prikaže korisnicima koji unesu te ključne reči. Ako uzmemo u obzir da skoro 70% korisnika otvara samo prva 3 rezultata, shvatate koliko je kvalitetna SEO optimizacija bitna.

Zašto je SEO optimizacija bitna

Koliko god Vaš sadržaj imao dobre informacije, to vas neće dovesti do prvog mesta. Većina posetilaca koristi pretraživače da pronađe informacije koje im trebaju i samo dobrom SEO optimizacijom možete doći do dovoljno dobrog mesta da Vas neko od posetilaca zapazi. Kvalitetnom optimizacijom se povećava posećenost sajta, a samim tim dolazi i do većeg broja poziva i upita za Vaše proizvode i usluge.

Internet je postao ubedljivo najdominantniji medij oglašavanja i jednostavno je nezamislivo da neko ne iskoristi taj potencijal za poboljšanje svog poslovanja. Google je najkorišćeniji pretraživač i on Vam je najveća šansa da doprete do klijenata. Odmah za njim nalaze se Bing i Yahoo, koji se znatno manje koriste.
Ukoliko se Vaš sajt ne pojavljuje u ovim pretraživačima za određene ključne reči, gubite veliki broj posetilaca koji bi Vam mogli doneti veliki profit. SEO optimizacija za Google je najbitnija.

Proces SEO optimizacije

  • Konsultacije sa našim timom koji će sa Vama napraviti strategiju za optimizaciju i promociju
  • Istraživanje ključnih reči prema kojima ćemo dalje optimizovati Vaš sajt i tekstove na njemu
  • Istraživanje konkurencije i njihove strategije i eventualno korigovanje strategije koju smo već napravili
  • Redovno pisanje kvalitetnog sadržaja koji će poboljšati Vaše mesto na Guglu
  • Vođenje naloga na društvenim mrežama i promocija van njih, link building sa sajtovima koji se nalaze u sličnoj ili istoj branši i još mnogo toga...

Internet marketing

Podelite stranicu

  • podeli na facebook
  • podeli na twitter