Učitavanje...

Popravka Windows uređaja

Servisiranje softverskih kvarova na Windows mobilnim telefonima i tablet uređajima.

Windows Phone

Windows Phone je Majkrosoftov operativni sistem za pametne telefone. Bazira se na C++ programskom jeziku. Nije popularan kao Android operativni sistem, ali ipak ga koristi veliki broj ljudi. Udeo Windows Phone platforme kontinuirano opada i je Microsoft odlučio da se povuče iz posla proizvodnje mobilnih telefona. Ipak, veliki broj uređaja je ostao na tržištu i nikako ih ne smemo zanemariti.

Softverski kvarovi

Možemo Vam pomoći oko kvarova kao što su boot-loop (telefon je u stanju koje se konsantno ponavlja - resetovanje uređaja), beli ekran/logo (telefon zakoči pri paljenju i ne može da se pokrene), greška pri nadogradnji sistema koja dovodi do toga da telefon ne može da se upali, vibracija pri paljenju (pri čemu nema nikakve druge reakcije).

Flešovanje, nadogradnja i resetovanje operativnog sistema

U slučaju da softverski kvar ne možemo popraviti na drugi način, flešovanje sistema je jedina opcija. Flešovanje operativnog sistema za Windows telefone je znatno komplikovanije od istog procesa za Android telefone, pa Vam nikako ne preporučujemo da to radite sami. Takođe, pružamo Vam uslugu nadogradnje operativnog sistema. Pošto su Windows telefoni specifični, ovo nije baš uvek izvodljivo. Zato bi bilo najbolje da nas kontaktirate i da vidimo da li Vam možemo pomoći.

Popravka mobilnih telefona

Podelite stranicu

  • podeli na facebook
  • podeli na twitter