Učitavanje...

Popravka mobilnih telefona

Otklanjanje softverskih kvarova na android i windows mobilnim telefonima i tablet uređajima.

Servis mobilnih telefona

Za sada, pružamo isključivo usluge otklanjanja softverskih kvarova na Android i Windows mobilnim telefonima i tablet uređajima. Ako je moguće, kvar će biti uklonjen bez ponovnog istaliranja operativnog sistema, a ako nije, flešovanje operativnog sistema je jedina opcija.

Softverski kvarovi

Softverski kvarovi se mogu javiti iz raznih razloga. Do softverskih kvarova može doće iz banalnih razloga, kao što je prepuna memorija koja može doprineti oštećenju određenog fajla sistema. Do softverskih kvarova može doći i zbog virusa, ali isto tako zbog neopreznosti vlasnika telefona koji ručno može oštetiti ili obrisati neki sistemski fajl. U nekim slučajevima, taj fajl ili fajlove, moguće je oporaviti ili zameniti, a u nekim slučajevima ipak moramo flešovati ceo operativni sistem telefona.

Flešovanje operativnog sistema

Flešovanje operativnog sistema za većinu korisnika može predstavljati problem. To je proces zamene operativnog sistema mobilnog telefona ili tablet uređaja. Ako se bilo šta u ovom procesu ne uradi kako treba, telefon može postati neupotrebljiv, pa Vam iz tog razloga ne preporučujemo da ovo radite sami.

Popravka mobilnih telefona

Podelite stranicu

  • podeli na facebook
  • podeli na twitter