Učitavanje...

Popravka Android uređaja

Otklanjanje softverskih kvarova na Android mobilnim telefonima i tablet uređajima.

Android

Android je operativni sistem kompanije Gugl koji se zasniva prvenstveno na Linux operativnom sistemu. Namenski je dizajniran za mobilne uređaje sa ekranom osetljivim na dodir, ali ga je moguće instalirati i na druge uređaje. Android je operativni sistem otvorenog koda. To je jedan od trenutno najrasprostranjenijih operativnih sistema za pametne telefone.

Popravka android sistema

Svaki vid popravke sistema, unapređenja ili ubrzanja istog možete obaviti kod nas. Uređaje popravljamo u kratkom roku, a kvalitet obavljenog posla je zagarantovan. Svoj kvalitet potvrđujemo i garancijom od 2 meseca na bilo koju otklonjenu sistemsku grešku.

Podržane verzije operativnog sistema

Otklanjanje softverskih kvarova radimo za sve vrste android operativnog sistema. U izuzetno retkim slučajevima nismo u mogućnosti da otklonimo određene kvarove za određene vrste operativnog sistema zbog njegove kompatibilnosti sa uređajem na kom se nalazi. Zato bi bilo najbolje da nas prvo kontaktirate i da zajedno vidimo da li Vam možemo pomoći.

Nadogradnja operativnog sistema

U nekim slučajevima, nadogradnja operativnog sistema može biti jednostavna jer Vam direktno na telefon stiže obaveštenje o mogućnosti nadogradnje. U većini slučajeva nije tako i nadogradnja se mora obaviti ručno. Sa nadogradnjom sistema se dobija mnogo toga, od poboljšane funkcionalnosti i sigurnosti do boljeg dizajna. Po želji, možemo Vam instalirati oficijalnu verziju novijeg operativnog sistema ili CustomROM koji je modifikovana verzija originalnog sistema. Obe opcije imaju svoje prednosti. Za prosečnog korisnika uvek je bolje da ima oficijalnu veziju operativnog sistema. Za malo naprednije korisnike, CustomROM bi mogao biti prava opcija. Ovaj proces Vam ne preporučujemo da radite sami, jer i najmanja greška može dovesti do toga da uređaj postane neuportebljiv.

Popravka mobilnih telefona

Podelite stranicu

  • podeli na facebook
  • podeli na twitter