Učitavanje...

Izrada web sajtova

Vrhunski web sajtovi koje ostavljaju bez daha.

Ideja

Uz nas dobijate originalan web sajt, a ne web sajt koji je već više puta menjan i prodavani raznim preduzećima. Kod nas je svaki web sajt priča za sebe i uvažavamo mišljenja i zahteve svojih klijenata koliko god oni specifični bili.

Opcije pri izradi web sajta

Možemo Vam ponuditi više opcija pri izradi idealnog web sajta za Vaše poslovanje:

  • Izrada web prezentacija
  • Portfolio web sajt
  • Web prezentacija sa CMS-om, koji Vam omogućava da stvari preuzmete u svoje ruke i da sami obavljate ažuriranje Vašeg sajta.

Ako se odlučite za treću opciju, uštedećete deo novca za održavanje web sajta, pod uslovom da se snalazite u admin panelu CMS softvera. Ako se ne snalazite, a ipak želite da se odlučite za ovu opciju, uz određenu naknadu Vas možemo provesti kroz osnove ažuriranja sadržaja i održavanja Vaše web prezentacije.

SEO optimizacija

Uz izradu bilo koje web prezentacije, dobijate osnovni paket SEO optimizacije. Dobra SEO optimizacija Vas dovodi do znatno bolje pozicije na web pretraživačima. Konačni cilj je završiti na prvoj stranici web pretraživača, ali u današnje vreme to je dugotrajan i mukotrpan proces.

Dajemo Vam opciju da odaberete i naprednije pakete SEO optimizacije. Imajte u vidu da u tim slucajevima SEO optimizacija može trajati i mesecima, jer optimizacija nije jednostavan proces. To nikako ne znači da ćete na izradu Vaše web prezentacije čekati mesecima, to samo znači da ćemo mi na optimizaciji Vašeg sajta raditi i nakon njegovog objavljivanja.