Učitavanje...

Dizajn vizit karti

Vizit karte koje će oslikati vašu firmu i učvrstiti odnos sa klijentima.

Al Mar vizitke

Al Mar vizitke

Korišćeni programi: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop
Stirg metall vizitka

Stirg metall vizitka

Korišćeni programi: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop

Vizit karte

Vizit karte, pored toga što nude komunikaciju, mogu služiti i kao reklama. Dobro osmišljena vizit karta se uvek čuva i samim tim raste šansa da će Vam se potencijalni klijent javiti kada mu zatreba neka Vaša usluga. Vizit karta mora imati nekoliko stvari: dobro osmišljen i smislen grafički dizajn, informacije o Vama i Vašoj firmi kao i odgovarajuće dimenzije (da bi mogla da se nosi u novčaniku ili džepu).

Jedinstvene vizit karte

Kod nas možete dobiti originalne vizit karte, dizajnirane isključivo za Vas. Potrudićemo se da dizajn vizit karte bude takav da Vaši klijenti požele da je sačuvaju i pokažu, a samim tim i da Vas preporuče. Ranije su pri dizajnu vizit karti postojali standardi koji su morali da se strogo poštuju, ali to nije više tako i dizajneri iz dana u dan prikazuju nove, kreativne ideje.

Dizajn vizit karti - proces

Vizit karta bi sagovorniku odmah trebala da pruži sve potrebne informacije i zato je dizajn vizit karti izuzetno složen postupak. Nije lako uklopiti sve potrebne elemente i informacije na tako mali prostor, a da sve to ima nekog smisla. Ranije se dizajn vizit kartica uglavnom vršio jednostrano. Samim tim, dosta upotrebljivog prostora je ostajalo neiskorišćeno. Danas, vizit kartice imaju veliki broj varijacija. Dizajn vizit kartica može biti jednostrani ili dvostrani, u boji ili crno beli, a materijali na kojima vizit kartice mogu biti izrađene su razne vrste plastike, papira i kartona.

Dizajn i priprema za štampu

Kod nas možete odraditi samo dizajn i pripremu za štampu. Ako želite, možemo Vam preporučiti nekoliko štamparija koje svoj posao obavljaju krajnje profesionalno. Ako se ne odlučite za tu opciju, na Vama je da pronađete štampariju i da im dostavite materijal koji smo dizajnirali za Vas.