Učitavanje...

Dizajn kataloga

Efektivan dizajn kataloga koji će privući potencijalne klijente na kupovinu.

Katalog

Katalog je lista proizvoda i usluga koje kompanija nudi svojim klijentima. Pored toga, katalozi sadrže i informacije kao što su opis prozivoda i usluga, cene, kome su namenjeni proizvodi i usluge i slično. Katalozi mogu biti objavljeni kao štampani ili kao elektronski dokumenti. Dobar dizajn kataloga podrazumeva da će proizvodi biti podeljeni po kategorijama i podkategorijama, tako da katalozi budu pregledni.

Profesionalni dizajn kataloga

Dizajn kataloga počinje tek nakon procesa prikupljanja informacija i planiranja. Pre početka dizajniranja kataloga, potrebno je sastaviti listu proizvoda koje želite da predstavite u katalogu, kao i sve tekstove koji bi se nalazili u katalogu uz te proizvode. Pri ispisivanju tekstova možemo Vam i mi pomoći.

Tekstovi moraju biti smisleni i ne previše dugi. Takođe, dizajn kataloga ne može početi pre prikupljanja svih fotografija koje će se naći u katalogu. Ne preporučujemo Vam da fotografije pravite sami, jer fotografije moraju biti profesionalno odrađene, a dizajneri ne mogu od loših fotografija napraviti dobre. Ipak, ako se odlučite za tu opciju, kontaktirajte nas i daćemo Vam određene savete i smernice kako da napravite kvalitetne fotografije. Fotografisanje proizvoda za katalog možemo i mi odraditi, ako se odlučite za tu opciju.